Re: Slate Pro Audio RAVEN: Nove funkcije mixera
Ne, salu na stranu, imali smo i prosli tread, gde se vecina slozila da je ovo uzas, ako sagledamo "big picture" tehnologija neminovno ide u tom smeru da je apsolutno neizbezno (cak jednog dana i pozeljno) da se imaju ovakvi daw kontroleri... ja iskreno ne bih voleo da ovo bude main studijska sprava, svi mi volimo analogiju itd itd od kulina bana, ali iskreno i kompjuteri su bili velicine sobe, pa ne cujem ljude da kazu maa kakav tach skrin, dok ti ja to na perforiranim karticama ne iskalkulisem nema nista... ne kazem da ovo treba sada, ali mislim da za 20ak-30ak godina ovo jednostavno mora da se desi audio produkciji... kakve sprave sve izlaze i kako svi (gledajuci epl i jos neke kompanije) teze ka tom minimalizmu, meni je cudno kako jos kompanija nisu videli ovo kao koncept...prvo pricamo kako nema nista dok se ne oseti pod prstima a posle se hvalimo time sto nam daw prepoznaje apk na mobu sa fejderima...
ja opet kazem, meni se ovo ne svidja (uzeci u obzir da sam postao veci geardzanki nego covek kome je muzika glavni cilj, a ne oprema) ali u svakom slucaju max postujem rad slejta i to sto donosi na trziste, realno, da ima samo neki teski marketing verujte mi svi bi ovo voleli da "furaju"
isto kao i dre beats... jednostavno svuda vidis i zelis i ti... zato smo i mi svuda videli sto sa 6 metra fejdera i to se ukorenilo...
|