Quote:
Originally Posted by VladaNS
Engleski sam pisao ja koji imam polozen proficiency i predajem ga privatno. Čak je i ceo album isao lektoru na proveru. Da, pesma jeste radjena old school, zapravo je pop kompozicija koja uop?te nije pretendovala da bude house stvar, niti da bude u trendu. Ako pogledas konstrukciju pesme shvatices to. Samo je ritam u starom house maniru. Nije pravljeno da bi se prodavalo i vrtelo. Nisam gledao da li je brass u trendu, pa kad bi to krenuo da radim osisao bih se na kratko i otisao da letujem na Ibicu. A to je ona kategorija ljudi na koje se jezim...
Pesma je zapravo HIBRID, o to je ono sto najvise volim da radim. Dao si lep kompliment - rekao si da pesma nije "in". Prihvatam kritike, kazu, ko se ljuti....kruti  Moj savet tebi je, prestani da pratis trend da ne bi izgubio du?u.
P.S. kad već koriguje? gramatiku, "ne sećam" se pi?e odvojeno 
|
Nisam rekao da ne znas engleski nego da neznas da pises tekstove na engleskom. Nije sve bukvalno prevedeno na engleski dobro...treba malo znanja tu..zato ni svaki englez ne ume da pise tekstove...
Pa da sam bio totalno van svih zbivanja - nebi imao za casu vode od muzike !! Izgradis svoj stil koji ima sve sto je trenutno aktuelno + nesto tvoje ALI ne mnogo daleko..inace mrka kapa.
Sve moze da se upakuje u dance / house track...samo treba poraditi na tome.
Mislim, u Srbiji je glavni izgovor "ne pratim trendove", "radim za sebe", "tako sam bas hteo" itd... a posle se cudimo sto imamo slabu prodju van svoje opstine !!
OK, podrzavam sve napore i rad, ako jehobi, super...samo napred !!