View Single Post
Old 03-07-2013, 09:22 AM   #10
dj duochebag
Member

Default Re: Voleo bih da cujem vase misljenje, kako muzicki, tako i produkcijski..

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
elektronika = plastika...tu nije problem...problem (za mene) je druge prirode..

Mislim, to je jako, jako, usko specijalizovan zvuk...koji vrti i slusa mali broj ljudi.
Meni konkretno, ovakvi pravci nisu nikad bili interesantni...vidim sad gomilu izdanja gde sve vreme svira (svira??) samo drum loop i kao, nesto se desava...i sad to kao gotov track, stavili na Beatport ???wtf?

Za ovako nesto, komentar neces dobiti na Rumskom..treba neko ko je bas 100% u tom fazonu da bi mozda skapirao i prokomentarisao...

Da je neki malo komercijalniji club sound pa da pricamo malo...

A za 2-3 sata...stojim iza toga.
Neko ko je u tome (dance produkcija) treba da to ume da nakrca za par sati. Nema vokala, nema harmonija, nema instrumenata...eh?
pa odprilike si u pravu, "in charge" je nastala za par sati, ali pre toga nisam nista napravio sto je iole dobro (produkcijski) pa kad sam sklopio nesto sto moze da lici na track ulazuci svo studijsko znanje (koje btw nije nista posebno), nisam mogao da sacekam a da ne pitam.. pritom, pravim muziku amaterski vise od deset god. a mislim da bih sad mogao i profesionalno. koliko vidim na samu produkciju se niko nije zalio, osim jednolicnosti, ali za to treba samo uloziti vreme, a i to mi nije problem.. a to da da ima "shit" muzike u tehnu je evidentna stvar. mada ima vrhunskih producenata, doduse ne nesto mnogo
dj duochebag is offline   Reply With Quote