Quote:
Originally Posted by AudioStorm
Ma da,grafika je skroz ok,nema nikakvih problema,ja imam 21,5 monitor i sve radi kao omega.
Mala korekcija,naravno,ovaj 3930 je zvijer bez sumnje i sa njim bi bio vise nego miran,ali zaboravljamo najvazniju cinjenicu - cijenu 
|
Eto, dakle dobra je grafika na novim i7.. Jos ako uzmes noviji CPU od SandyBridgea, (nazalost) jedna od stvari koje su budzili u novim jezgrima je upravo graficki deo (kazu ljudi da moze Skyrim igra da se potera)
Cena nije nesto preterano veca za 3930... Krajem ove godine treba da izadje i 4900 serija sa Haswell tehnologijom i7 procesora, pa ce ova predhodna valjda malo da padne. Ako uzmes sada i7 3930 + nesto skuplja ploca, moze da te kosta malo vise, ponavljam, mozda ce se krajem godine situacija malo promeniti. Sto duze cekas, uzimas bolji hardver... Po ceni da duze ostajes bez kompjutera (previsoka cena za moj ukus

)
Ja imam taj 2600K i da hocu, mogao bih sad sve da stavim u oglase, dodam kintu i uzmem taj 3930, ali - koji ce mi! Stvarno ne osecam potrebu za brzim kompom - sve sto radim - radi sasvim valjano. Voleo bih, ali to je vec moja megalomanija u pitanju...
p.s. Zaboravi na onog misa gore u mom postu... Kazu ljudi da se kvari ko lud

A taman sam hteo da se "otvorim" za jedno 70e... Znaci imas jos 70e vise u budzetu