View Single Post
Old 02-07-2013, 07:09 PM   #4
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Sinteza bassa i distorzija

Quote:
Originally Posted by izba View Post
Uvijek kick i bass stvavim u grupu i to mono zbog mjesta u mixu, kao i sve ostale synth fx,lead pad,percution,U primjeru koji sam poslao nema osim kick i bass eq, paninga,compresije i ostalo surovo je samo da odprilike se mo?e ćut baseline. Bass iz drugog primjera je iz V station hardvera ne vst.a prvi primjer je surge ili operator fm iz abletona.,Znam za dupliranje bass linije,samo ?to kod mene je smje?na situacija ,imam krkove monitore,nord wave synth i midi akai ali kompjuter mi je star i poku?avam da imam za sada dok nekupim novi ?to manje kanala,zapravo meni treba znanje o shapingu oscilatora i njihovom pona?anju međusobno,koliko gaina doda? recimo ako ima? dva oscilatora prvi ti je oblik sa drugim sine rikta? freq recimo.samo ?to se de?ava kad ubotrijebi? 3 osc razlićita ili dva koja nisu saw i sine.Inače Ja distorziju ?aljem preko grupe,tako da imam dva signala,ali never mind hvala puno na prijedlogu.
Za pocetak probaj kick i bass da ne ides zajedno u mono grupu. Pogotovo ako si iz zajedno kompresovao (tu je nastao zajeb i "smanjio" ti se zvuk).
silicon science is offline   Reply With Quote