Quote:
Originally Posted by NIelectroy
@AudioStorm I ja isto odradim sebi video u vegas za youtube, ro je jedino za sta koristim komp sem produkcije. Znaci kazes da integrisana zavrsava posao. Super! Jel nece da pravi problema na 22" monitor?
Ma skoro da imam konfiguraciju, mnogo su mi pomogli postovi iznad oko odabira, samo jos da uklopim sa cenom neki i7 i to je to.
SSD je super stvar, za sad ne razmisljam o tome ali cim budem imao prilike (citaj para) uzecu neki mali do 250gb za sistem.
|
Ma da,grafika je skroz ok,nema nikakvih problema,ja imam 21,5 monitor i sve radi kao omega.
Mala korekcija,naravno,ovaj 3930 je zvijer bez sumnje i sa njim bi bio vise nego miran,ali zaboravljamo najvazniju cinjenicu - cijenu
Evo ovdje uporednih cijena iz nekoliko BG radnji
http://www.eponuda.com/racunari-proc...or-cena-212567
Tako da ti ostaje da se uklopis sa nekim "starijim" i7 sto bi bio definitivno i bez mnogo razmisljanja moj izbor u odnosu na nove i5 procesore.
Recimo ovaj 2700k Sandy Bridge je top stuff !
To je 32nm arhitektura sa njegovim fabrickom taktom na 3.5GHz koji u slucaju potrebe ide na 4GHz bez problema i pod punim opterecenjem,ima "samo" 8MB kesha,sto je zanemarljivo u radu,upalis u BIOS-u HT i on ima da radi kao Tesla
Moze se naci za 250evra,pa vidi ako mozes sve to da uklopis,mislim da bi ti bio najbolji izbor.