Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
aha. ucinilo mi se da je ovo levo cosak zbog ovog izgleda zida (ne znam sta mu ovo dodje cudno mi izgleda)
pa ne bih da nesto namecem misljenje, ali mislim da ti ovi padovi i nisu nesto pozeljni... ne znam dal imas dole i sub, ali definitivno ne bi trebali da stoje na nekoj soft podlozi... mislim da ti je najbolje resenje za popravak zvucne slike da im napravis neke masivne stalkove/standove i da pravilno rasporedis monitore u odnosu na sobu, osu, bocne zidove, prozore itd... pa tek onda da radis (ako si u mogucnosti prvo merenje ne tretirane sobe da bi video i cuo sta trebas da popravljas) pa tek onda akusticki tretman koji je u granicama tvojih finansiskih i prostornih mogucnosti za one freq koje prave dzumbus... i onda posle opet izmeris i podelis sa nama ovde da neki iskusniji clanovi daju po koji savet sta ti je ciniti...a visoke ces lako obuzdati tim panelima, to je bar lako...
|
Padovi imaju gornjih par mm meke podloge, ostatak je čvrst, malo rade na tome da se vibracije ne prenose na sto (veoma malo ali ipak rade). Rekoh improvizovano mesto jer ovako moraju da stoje jo? par meseci dok ne krenem u ozbiljan rad na tretmanu sobe (
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44161 ) a sve to već imam u planu, ne brini

Ovo je sad samo kao prva pomoć i test kako će ispasti absorber kad se zavr?i.. Hvala na mi?ljenju i pomoći