View Single Post
Old 01-07-2013, 02:02 PM   #9
Uro?_86
Member

Uro?_86's Avatar

Default Re: Vlado Georgiev - Daljina

Što se tiče studia "Barba" Vlado nije štedeo na zvuk i to mu se vratilo punom parom.
Ali kao i što sam Vlado reče na ovom forumu ideja je ključ uspeha.
Prvi i drugi album ostaju neprevaziđeni i nedodirljivi.

Meni je pesma "reci mi da znam" nešto najlepše što sam čuo.
Na novom albumu ubedljivo najviše odskače pesma "živim sad" i ne može da se poredi sa ostalim stvarima kao što u prva dva albuma nije bio takav slučaj.
Pesma "taxi" je specifična.

Meni je zanimljivo kad ste već pomenuli pesmu "iskreno" a niko nije pomenuo da je uvodni vokal na toj pesmi mogao (morao) drugačije da se miksuje.
"Devojka za dva minuta" kao da je rađena na silu (šta god to značilo) kao i primećujem mnogi delovi na ovom albumu.
Primećujem da postoje mnogo kritičara koji kažu da Vladove pesme isto zvuče i ja im ne zameram. Lako je po šablonu "isto ćemo"...

Nego je fora uraditi nešto "novo",a to je moj presudni sud za ovaj album,da je trebalo "nešto" što će više da zaintrigira slušaoca.
Izimajući u obzir da je album rađen 6 godina i mnogo se rastezao i da je bio najavljen još 2009. A da sam Vlado je izjavio da je 40 pesama napravio da bi samo ovih 12 se našlo na albumu i to par dana pre konačne odluke bilo ih je samo 9 planiranih za album.

Znači i sami znamo da svaka pesma koju uradimo ne pogodi cilj.
Ali za "šest godina" ja jesam očekivao nešto drugo,ali kada je Vlado Georgiev u pitanju mi to moramo da razumemo.

Last edited by Uro?_86; 02-07-2013 at 11:16 AM.
Uro?_86 is offline   Reply With Quote