View Single Post
Old 27-06-2013, 04:17 PM   #23
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Daft Punk - info...

Vrache matori, znas da te cenim i sve, respektabilno je i gde si i s kim si bio u kontaktu, itd, ali razgovori ovog tipa, gde stalno uzimas neke podatke s nekih sajtova i to ti je glavni argument za razgovor je malo hmm.

Mislim, to je ko kad bi seli i razgovarali tako sto vrtimo neke sajtove na netu na laptopovima i svako se trudi da pronadje sto 'jace' statisticke podatke i da mi ih servira non stop u razgovoru. Ok bi bilo da smo neka firma koja pravi presek stanja na trzistu, imamo odelenje za razvoj, ulaganja i marketing, pa eto im brojevi nek vide sta ce s tim..

Ne vidim poentu. Ako nekom treba da vidi podatke i statistiku daj link i nek gleda, ali razgovor u kom se non stop frljaju 600.000, 1.000.000, 1,350.000 itd i to sad treba da objasni zasto je Daft Punk napravio album kakav jeste ne vredi. Jasno je da je muzika i biznis svima ovde, mozda ne u obimu koji ti objasnjavas, ali sta ce nam brojevi kad pricamo o muzici tj kako se kome cini album, da li mu se svidja il ne.

Opet kazem, jasno je da je BITNO koliko se od muzike zaradjuje, svi oni vode svoj biznis i da ne rade to davno bi 'izleteli iz krivine'. Iskreno, ne znam kome treba statistika da bi mu to bilo jasno...mozda gresim
Everbeatz is offline   Reply With Quote