Ok, dacu ti jos jedan "word of wisdom"
Nekad neke komponente mogu jednostavno da nemaju dobar drajver za 7, dok za XP je savrsen, redje obrnuto... U tom slucaju, mo's se ubijes jedino ili da menjas to sto je problematicno. NPR (sto puta sam vec ovo ispricao) moj audio interfejs MOTU UL3 je piskutao s vremena na vreme. Do jedne verzije drajvera, to je bilo ubitacno. Promenio sam stotinu FW kontrolera - nista. E kad su naucili da programiraju, dobio sam drajver i sada je audio interfejs rock solid na bilo kom chipsetu. Ista prica vazi i za Konnekt48 + PowerCore X8... Mana win7 je sto je od korena promenjen kernel i neki drajveri koji su bili rock solid na XP, na sedmici prave probleme... Mislim da je taj m-audio drajver kod tebe, u takvoj nekoj situaciji, narocito zato sto je audiophile u pitanju. Probaj da od nekog uzmes neki USB ili FW m-audio i vidi da li ce se nesto promeniti po pitanju stabilnosti svega... E, da - probaj da ubodes karticu u neki drugi slot na ploci...
A Wavesima, pored dobrog CPUa, treba i malo bolja grafika i savetuju najnovije graficke drajvere -.-