Thread: Trigger
View Single Post
Old 26-06-2013, 02:05 AM   #102
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Trigger

bokte, odkad te nema, gre'ota.

poslu?ah ovo, evo utisaka :

plus :

fenomenalne đitre, odličan aran?man i mix, i generalno solidna i pesma (iako ceo fazon nije my cup of tea privatno, ali respect)

minus :
odlično snimljena i smixana milena, dok mi Darko i to odmah naporedo nje, nema tu prodornost ni masu u mixu, i to najvi?e mi smeta samo u tom kontrastu spram nje, da je ona malko ni?e, za ?ta ima prostora, verovatno bi mi manje smetalo. Bubanj takođe ne spada u moje omiljene estetske manire, al to je već stvarno potpuno subjektivno, ovo je maltene ?anrovska odrednica, a meni to smeta u celom ?anru I među zamerke ću ti staviti i spot, koji iako je simpatičan i ovo i ono, zapravo skida akcenat sa ozbiljnosti pesme i texta. Mislim, ne mogu njega da ozbiljno shvatim kad preko njega ide kadar sa milenom koja ga karikira a ponavljam, samo za sebe, jako mi je simpatično

eto i pitanjca - vidim da ste se ti i ona snimali kod brata Pilećeg (za ostatak foruma, ovde sve ređe prisutan član Miha Blaze), a Darko kod Mijića? mix i master pretpostavljam da si radio sam, gajbi. Ajd ajd, metni neki credits ovde, onako reda radi
Arthur is offline   Reply With Quote