View Single Post
Old 25-06-2013, 09:55 PM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Dnevni posao i muzika

Quote:
Originally Posted by moka View Post
Koliko do vas ima dnevni posao, i kako se uklapate da nakon posla nastavite da se bavite muzikom? Koliko ste produktivni/kreativni nakon posla? Kako se organizujete vi koji imate ?enu i decu?
dobra tema...ali treba i definisati "bavljenje muzikom". Dali je to sad hobi?
Ako neko ima "normalan" posao, onda je muzika hobi, zar ne?
Ja licno, ili radim ili ne radim. Dok je studio bio aktivan, dolazio sam u studio oko 9 ujutro i ostajao do 6-7 uvece..svaki dan. Stalno je bilo nesto da se radi...i to nas je (dobro) hranilo 12 godina.
Odkako nema studija, druga prica...cim se izvor prihoda pomerio (sa muzike / studija / remiksa i labela) na nesto drugo, mnogo manje se radi muzika.

Posto opet nesto pokusavam da uradim, nalazim da je mnogo teze bez studija koji nije na gajbi. U studio ljudi svrate kad im je zgodno, nema smetnji, sve moze, itd..lakse je iskupiti ekipu. Kuci - ne moze nikako !!

Meni je za "bavljenje muzikom" potrebno neko vreme da se prvo iskljucim iz okoline i da se ubacim u trip..nekad je to sat - dva, nekad ceo dan...ali posto sad iskljucivo "pisem" pesme, bez ostatka ekipe nema leba..(klavijaturista, pevac / tekstopisac, itd). Dao sam sebi narednih 6 meseci da zavrsim 10 pesama koje sam odabrao od gomile zapocetih u zadnjih godinu dana...

obicno cekam da zena i dete odu na odmor pa onda nadoknadim...
DaBear is offline   Reply With Quote