View Single Post
Old 25-06-2013, 07:12 PM   #10
frag
Member

Default Re: U-he Diva i drugo

Definitivno, Cubase puca zbog prozora.
Zaboravio sam da registrujem jedan mali plugin, prvo je oborio Cubase, a kad sam ga otvorio preko wrapper-a normalno je izbacio prozor za registraciju.
Mislim da je takodje neka starija verzija u pitanju.

Eto, pa ako se nekom to desi, najbrze resenje je wrapper. A onda potraziti noviju verziju, jer to najcesce stabilizuje situaciju...

Sad je sve mnogo tj. neuporedivo bolje nego pre nekoliko dana. Otpilike znam sta smem, a sta ne smem

Preostalo mi je jos da sacekam noviju verziju Dive. Mislim da sam u pravu za multithreading, jer neobicno je da plugin krcka onda kad MANJE trosi CPU. S mojim i7-3820 ne bi smelo nista da krcka cak ni s Divom. Nadam se da ce U-he to malo bolje da odradi s obzirom da synth zvuci sjajno i cuda mogu da se iz njega izvuku.

Inace, imam cak instaliran i ReBirth, i radi bez problema preko ReWire-a u C5

Vreme je da oborim rekord bez restart-a i gasenja Cubase-a
Tu su me recimo zezali Intel-ovi SSD driver-i. Najnovija verzija ima GUI ali je nestabilna, izbaci BSOD nakon duzeg rada, ja lepo stavim staru i mogu mesec dana bez restart-a (mislim, nisam jos probao, ali verovatno moze ako se nista novo ne instalira). Dakle, nije bas uvek najnovije ujedno i najbolje!
frag is offline   Reply With Quote