Quote:
Originally Posted by frag
Ovo za Hypersonic sam tek sinoc provalio.
|
Nemoj koristiti prvi slot na njemu i radiće, ako je problem save preseta.... Isto - nema veze sa operativnim sistemom, vec sa "novim" AiR Cubase dongle emulatorom.
Orange Vocoder stvarno ne pokazuje MIDI, nesto nije tu kako treba. Ali to opet - kakve veze to ima sa sedmicom ? Mozes da probas i EnergyXT kao VSThost, mislim da je lakse nego sa VAZom, nisam probao ni jednu ni drugu opciju...
Quote:
Originally Posted by frag
Znaci da skupim 500$ za C7 i sta ostane kusura za JBridge, i ima sve da radi k'o sat 
|
A sta bi ti, 24h podrsku online - 7 dana u nedelji za CRAKCovani soft ? E, pa ne moze brale, plati pa se klati
E sad, bez zezanja, ako koristis te praistorijske plaginove iz doba Win98, ocekuj da nesto nece da radi najbolje. Gledaj da sve bude up-to-date. Opremi se najnovijim izdanjima istih tih plaginova (99.9% su izasla) i neces imati nikakvih poteskoca. Nije to samo do plaginova, vec su se i hakerske vestine raznih grupa tokom vremena razvijale... Neke "tajm bobe" u plaginovima me i dan danas iznenade (Vocalign npr - vratis vreme na 2010 i radi savrseno, ali ne pali svuda

)
A optimizacija sistema je posebna prica. Meni licno ne bi mnogo smetalo da krcka dok pomeram prozore, ali ako bas hoces da teras mak na konac, kreni od raznih "common" podesavanja - Aero, Core Parking, pa ono - bacground services priority u system settingsu... Imas ljude koji se time bave, npr Diviner ovde na forumu - ako se ne snalazis sam, ili neces... I naravno - ako ti treba u profesionalne svrhe. To je stvarno zeznuta i pipava stvar, zavisi i od komponenti i od drajvera i od svega...
Ljudi su na XPu uglavnom naucili sta treba da se radi, ali novi OS bolje podrzava novije komponente i kad se nasteluje da radi kako treba, pruzice ti mnogo vise nego stari sistem, narocito na 64bita, o cemu sam mnogo puta pisao. Samo treba da se uhodas i to je to.
BTW - licno koristim Win8 vec duze vreme kao glavni DAW i licno sam PREZADOVOLJAN. Naravno, ne preporucujem ljudima koji robuju navikama i koji nisu spremni da "pipnu" ponesto tu i tamo...