View Single Post
Old 25-06-2013, 12:11 PM   #4
frag
Member

Default Re: U-he Diva i drugo

Jeste nesto s buffer-om, ali povecavanje buffer-a na Audiophile driver-u ne pomaze kod Dive... Probao sam to odmah... Ako se koriste druge aplikacije paralelno (ljubitelj sam multitasking-a) onda je, u stvari, pozeljnije da se iskljuci multithreading na Divi - bice veci CPU usage ali stabilnije.

Valjda tu mora da se eksperimentise, nije razlika samo u clock-u, buffer-u, itd. nego u citavoj arhitekturi procesora i svaki plugin ce razlicito da se ponasa na razlicitim procesorima.

Orange Vocoder sigurno ne dobija MIDI na C5 i jace, poslednja verzija na kojem to radi je SX3. Ali radice preko wrapper-a. Nadam se nekom ce biti od koristi ono moje resenje

Kad se sve sabere, zadovoljan sam, i naravno da je bilo plugin-ova koji su pucali na XP-ju samo sto sam ja njih jos odavno izbacio iz upotrebe, a sad moram da napravim blacklist za sedmicu Nije to bas isto, plugin-ovi koriste i sistemske dll-ove, znaci nece sve biti isto na XP-ju i sedmici.

Nisam ocekivao da ce Hypersonic da me zeza, ne koristim ga bas cesto ali volim da lepo radi. Mozda AiR-ov emulator nije toliko testiran na sedmici. Najuzasnije je to sto i ljudi sa "nenarodnim" verzijama prijavljuju iste ili slicne probleme. Tu bih stvarno odlepio, da potrosim toliko novca i onda mesec-dva otkrivam bug-ove?

@SkyNet - znaci ti imas 64-bitni Cubase? i JBridge ti radi bez problema?
frag is offline   Reply With Quote