Re: Cubase 5 - cudan problem sa starim projektima
Sto se tice toga sa starog na novo..ja sam do prosle godine radio na C5, XP SP3 masini, i onda sam sastavio novi racunar na kome je W7 i Cubase 6.5..ono sto sigurno mogu tvrditi je to da, pri otvaranju projekata Cubase-a 5 radjenih na staroj masini, na novom racunaru i C 6.5, nastane pravi mali haos..prvo sto naravno moram prebaciti audio folder, drugo sto moram imati iste VST-ove (to je sve ipak normalno, i to sve radi JBridge), ali se mora uraditi kompletan re-routing, mora se dodijeliti novi audio driver (u mom slucaju umjesto Digi ide TC), svaki kanal se RUCNO mora uraditi routing za novu kartu, mora se podesiti metronom, jer apsolutno nista ne radi kada se projekat otvori, complete mess..onda kad sve to uradim, nemam vise nikakav problem, samo snimim projekat u C6.5 formatu, i to je to. Zaista ne znam kako kod tebe nastane takva zbrka, doduse kod mene je Windows 64-bitni, kao i Cubase, za sve 32-bitne pluginove se brine jBridge, i nakon postavki koje sam naveo, kod mene sve radi kako treba sto se tice starih projekata.
|