View Single Post
Old 22-06-2013, 02:30 PM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Daft Punk - info...

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ne..nego su shvatili da ako hoce jos malo da ostanu u igri treba da naprave nekoliko hitova vecih od onih sto su imali pre (nikad nisu imali No.1, na pr,,)
Tako da su potrazili pomoc / saradnju likova koji znaju sta rade...nazalost i dalje nema dovoljno hitova na ploci...ok, prodace se album..mozda urade turneju iako sve vreme (navodno) odbijaju da rade turneju sa ovim materijalom..a sigurno ce na racun ove ploce dobiti jos neku tezgu..film ili sta vec...i eto...produzise rok trajanja na jos par godina...
Nekoc davno ti rekoh da mislim da si ti skripta a ne chovek Al ti mi neces zameriti...
Meni je album tako retro-relaxe da prosto se osecam ko puter a ne chovek kad ga slusham. Zena i djete ga isto obozavaju, jednostavno guud vajbrejshans. "Lose your self to dance" mi je najveci gusht, vrteo bih je pred zilion ljudi al ne u remix verziji nego u ovoj.. Jedina zamerka je upucena na previse tihom nivou back vocoder vokala, u skoro svim pesmama...ne zbog toga sto su pogresili, vec sto me nisu cimnuli i pitali

Last edited by silicon science; 22-06-2013 at 02:34 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote