View Single Post
Old 19-06-2013, 02:00 AM   #183
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

tako je, pazi jedino ovo zadnje, mozda je u vecine 32 bitni a ne promene to sto pise u instalaciji msm tu putanju, u mene je 64x i tako je nastimano vec i u instalaciji,, uglavnom da se zna da je verzija 99 posto full, izuzmemo li neke detalje sto nisu odradjeni kao mp3 export itd
NOTES:
Please note, if you use Windows 32 bit change the location of the installation directory to:
C:\Program Files\Avid\Pro Tools

a sto se tice onog pre tog, trebao bi sam program sve da instalira i extractuje gde treba sta da stoji , al eto detalja i za rucno ako ne uspe.

msm da nesto napomenem onako sto vidim cesto, ne samo oko ovog programa, nego i kod drugih, vecinom ljudi se zale na sve i svasta, nece ovo nece ono, dok kod jednih sve radi na bilo cemu sto su se oni zalili, sad jel to do masine? ne verujem masina sluzi da tera kolko moze nesto, jel do sistema? najveca mogucnost, jer on treba da ima puno neceg instaliranog da bi svi delovi radili (kao java, redistributable, diectx, codeci, itd itd), na ovom slucaju necemo uzimati hardware muzicku, rade sve vecinom, i jos nesto vazno vecina ne prati NFO i instal text, pa zapnu na glupostima,

meni kad cujem od nekog da nesto radi sto posto provereno, shvatim to tako, znaci ako radi kod njeg samo moze biti nesto do mene, i trazim odmah da vidim gde ba zapelo!! uglavnom kod mene od svih instrumenata , FX, daw-owa sve je ok za sad. al opet znanje mi je u glavi gde sta kako pa ja to lako skontam.

u mene ide preko asio4all, jbg nece prosonus 64 asio direkt,
branoy is offline   Reply With Quote