Quote:
Originally Posted by SkyNet
Eventualno mu mozda treba hdmi to vga/dvi adapter, i to je to sto se tice triple monitor sistema, nista komplikovano.
|
Dakle:
Ako ces sam da se bakces sa time, kao sto sam ti rekao u predhodnom svom postu - pazi da na kartici koju kupis, imas bar jedan displayport.
Ako ti je GTX260 dovoljan za tvoju "tehnolosku radoznalost" i ne zelis da je menjas i odlucis za jos jednu dodatnu karticu, gtx260ku mozes da upotrebis za glavnu karticu na primarnom displeju, dok druga dva mozes da teras preko pomocne gt8600.
--------------------------------------------------------------------------
Sto se igara tice i ostalog - ja sam ranije na istom kompu drzao dva sistema, jedan je kao gaming, drugi je kao DAW. Na kraju sam sve to stopio u jedan i stvarno ne vidim zasto bi postojanje nekog drugog softwera IKAKO uticalo na DAW. Naravno ako ima gomila TSR (terminate and stay resident) programa u pozadini, mozda malo i moze da utice na rad, ali u novije - 64bitno i7@3GHz - vreme, cak ni to nije bitno. To je u prilog varijanti - jednog sistema za sve...
Ono sto bi bilo "protiv" je to da ako trpas sve i svasta u DAW, moze doci do toga da razni spamware, virusi i ostalo mogu da kompromituju projekte koje imas i pokvare ti sistem u trenutku kad ti to najmanje treba...
Ako znas sta radis i ne pritiskas "NEXT" kao sumanut, nemas cega da se plasis. Ako nisi bas nesto zainteresovan da se cimas, najsigurnije ti je dual boot, dva widnowsa i to je to.
Dva kompa ? Glupost - prvo cena, drugo - prostor.
@fix3r
Ljudi se plase virusa, takodje se plase da neki plaginovi rade "phone home" i disejbluju se kad shvate da nisu legalni. Zato ponekad i nije losa ideja ne ici na net sa DAWom. Ja licno skoro da uporedo koristim net dok radim, tako da ga smatram potrebnom alatkom na DAWu. Samo kazem da razumem one koji nece na net sa DAWa.