Quote:
Originally Posted by SkyNet
Kod mene je na 3 22'', bez ikakvih problema, doduse kod mene graficka podrzava do 6 monitora, tako da sam jedino trebao rasporediti 1,2,3, tj, 2,1,3, tako da mi je u stvari srednji, ''centralni''.
|
Skynet ima karticu koja podrzava eyefinity rezim rada...
Gledao sam nesto i navodno cak i HD5400 serija moze da podrzi eyefinity rezim do 3 monitora. Znaci tacno ono sto ti treba. Stavi tu tvoju na oglas i pazari jednu iz ove serije (pogledaj
OVDE za vise informacija), ta kartica uopste nije skupa...
E sad, jedino sto moras da vodis racuna je da odredjeni model kartice (ASUS, MSI) koji uzmes, mora da ima ugradjen tzv.
Display Port umesto HDMIja (sto ce biti malo teze, uglavnom stavljaju HDMI zbog kompatibilnosti) Razlog tome je kao sto sam naveo u prvom postu - svaki fizicki izlaz nema svoju "glavu" iliti RAMDAC. Uglavnom postoje 2 komada. Jedan RAMDAC je podeljen izmedju npr VGA i HDMIja, a drugi je na DVIju. Display Port radi nezavisno od RAMDACa i trebace ti jos i
Display Port to HDMI adapter da bi se povezalo nesto standardno na njega...
Mozda bi Skynet mogao da nam kaze kako je on prikljucio, tj na koje izlaze ? Da li je koristio te adaptere ? Ja stvarno ne znam puno o AMD karticama, oduvek sam bio fan nVidije.
Ako nadjes neku iz serije HD5400 ili 5500 sa tim displayportom i adapterom, ne bi smeo da prodjes skuplje od 50ak evra, ne pricamo ovde o nekom astronomskom ulaganju. Jos ako prodas svoju...
Ili: dodaj jos neki gt 8600 i vozi, to je ulaganje od 15e (pod uslovom da imas dodatni PCI-e)