View Single Post
Old 15-06-2013, 07:30 PM   #6
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Cubase 7 i jos nesto...

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Halion 3.5 .. krekovani ne moze da radi .. kao ni hypersonic i svi ostali koji imaju isti"dongle" ..

Rade samo legalno ..
Eto vidis... A ovde radi.. Juce sam ga otvarao. Ako je instaliran pre legal Syncrosoft licence instalacije, nece raditi, jer ce SyncoACC da pregazi stari. Ali ako se uradi install posle toga, onda ce raditi. E sad, postoji mogucnost da zato zaebava ono sa grafikom kod mene (problem crvenih kanala je zbog fajla za skin koji nije bio apdejtovan sa 7.0.3 iz nekog razloga - ostao je iz verzije 7.0.3, znaci nema veze sa time). Na 7.0.3 je sve radilo ok, mozda su ukapirali da ljudi ovo rade, pa su nesto menjali...

Mozes da probas ponovnu instalaciju Haliona ili samo emu donglea za 3.5 (ali samo ona AirISO verzija 3.5), ako se i tebi desi glitch sa bojom, znacemo sigurno sta joj je uzrok (uzorak :P)

Ja cu da preinstaliram dongle pa da vidim sta se desava, tj da li ce boje da se normalizuju - mada to sa bojom i nije neki preveliki problem, ako je to cena koju moram da platim za koriscenje Nexusa, Haliona i slicnih, sa syncrosoft zastitom...