Pozdrav!
Moze li mi neko preporuciti koje virt. instrumente da uzmem od proizvodjaca Native Instruments, za moje potrebe snimanje pop pesme:
Trebaju mi zvukovi:
1) Klavira
2) Kompletan set bubnjeva
3) Bas gitara
4) Elektricna gitara
Native Instruments ima mnogo ovih modula pa me njihova glomaznost jos vise zbunjuje, a tek onda postaje pitanje kako ih iskoristiti prakticno.
Razmisljam da li da uzmem nesto od ovog: Kontakt, FM8, Battery 4, Guitar rig... Kako od svega ovoga dobiti upravo samo ovaj mali skup, meni potrebnih semplova...nista mi nije jasno... mada upoznat sam sa time da se banke semplova dopunjuju posebno...
Za Battery znam da sluzi za drum set, ali sam pronasao Abbey Road Drum set za koju opet ne bih znao gde bi mogao da ih ucitam (da li battery ili kontakt) ili je to stand alone vst?
Ukratko, moze li me neko uputiti i dati osnovne smernice kako bih mogao da iskoristim ove module za moje potrebe.
Da li postoji neki modul od ovih gore navedenih (Native Instruments), da sadrzi sve potrebne semplove za svaki instrument pojedinacno? Cisto neka ta osnovna postavka, sto sam naveo gore u post-u.
Hvala na bilo kakvoj pomoci.
Pozdrav!