View Single Post
Old 07-06-2013, 03:40 PM   #24
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: HIT - Hvala ti suboto uveče

Quote:
Originally Posted by Dule A View Post
Sa Dzenanom sam imao jako ugodne seshnove snimanja vokala jer bas dobro peva. Vrlo dobro stimuje a sto je meni mozda i najvaznije, ima gruva...
kljucno kod njega mi je bilo da mu namestimo slusanje tako da sam sebe ne cuje prejako... tako mu prijalo... i vrlo vazno za rad mi je sto je i saradljiv i muzikalan i ok tip pa se ustvari lako dogovarasmo u njegovu i moju korist kako da namestimo seshn za pevanje...
Dakle, sve što si napisao se čuje u krajnjem rezultatu. Meni je to dovoljno da mi se nešto svidi, makar muzički izraz bio podaleko od mog (a kanda i tvog ) ukusa. Takoreći, nema razloga da se ograđuješ od nečega što je jednostavno... jako dobro. Obaška što sam pesmu čuo dva ipo puta, a ipak zapamtio refren. To mi se ne dešava baš često čak ni sa mnogo izvikanijim imenima iz ovog žanra, bez obzira na to što su i njihovi refreni pisani da budu "jednostavni i prijemčivi".

Jedina dilema koju imam (a pomenuo sam je u svojoj prvoj reakciji) je - zašto ste odlučili da u refrenu ne koristite "kontru" na izobličenoj gitari koja se pojavljuje u "C" delu? Razumem da niste hteli da je uvedete u prvom refrenu, ali druga dva prosto vapiju za njom (makar i sa malo drugačijom farbom) S obzirom na to da ceo aranžman deluje kao skup svesno donetih (dobrih) odluka, mora da i za to postoji neki razlog...

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 07-06-2013 at 03:46 PM. Reason: slova
awacs is offline   Reply With Quote