pa evo kad vec dodjosmo do te tacke da je i ovo tema na rumskom bolje da se oglasim....
u kreativnom smislu vam je jasno da je ovaj disk nepotrebno razmatrati,jasan je... mada i taj proces ima svoj tok, odakle takva melodija, posebno odakle takav(takvi) tekst(ovi)...
dzenanovu plocu (tj. 8 pesama od ne znam 10 valjda) snimah, aranzirah/producirah i miksah sam cak i neke melodije komponovahhh, ova je jedna od tih gde sam poulu i melodijopisac....
u ovih par pesama sto ste postavili, vidite da su u pitanju stilske vezbe ....
ako ima interesenata mogu da opisem sta sam kako gde mada je vecina stvari nekako samoobjasnjujuca.....
adam lambert, gibonni, oni turci sa eurosonga od pre par godina, merlin, bijelo dugme .... i sve to sa dzenanovim pevanjem i gadjanim tekstovima ide ka jednom cilju.... da ploca bude uspeshna za njega, meni rad udoban i zanatski da bude okkk....
posto sam sam sve snimao aranzirao i miksao sam pitajte ako nekom nesto sa ove ploce zvuci kao da bih odgovorom na pitanje "kako ovo ili ovo" doprineo da neko lakse snimi/uradi neku kreativnu lepu muzikuuuuu...
pozz svimaaa
Alaga