Tragicni epilog sledi u nastavku tuzne price o Kontakt bankama i DoubleY Bank
Editoru...
Dakle
m:
Problem je bio u tome sto su se moji fajlovi koji se zovu npr
Best Service Nitron_info.nkx obrisali, tj postali su duzine 0 bajtova
Da su se skroz obrisali, Kontakt bi rekao da mu fali info, nesto bih mozda i ja provalio posto sam uporedjivao banke po broju fajlova sa kompom u studiju, ali sve je naizgled bilo ok. Tek kada sam skinuo potpuno nov Nitron sa neta, shvatio sam da je moj xxx_info.nkx fajl = 0 byte, dok je u skinutoj banci bio oko 4MB.
taj xxxxx_info.nkx sadrzi wallpapere i encrypted informacije o instrumentima, i dok u "korisnickoj" banci to ne mora da postoji, ili moze da ga ima i sa duzinom od 0 bajtova, u "fabrickoj" banci mora da postoji. Za sve one koji ne mogu da dobiju wallpaper od neke, sto ja kazem - fabricke banke (EWQL, Best Service i tako dalje), neka provere .nkx fajl. Takodje je on razlog i
encryption gresaka, pored lose krekovanog Kontakta.
Kako se desilo da posle 5-6 godina gomilanja banaka i brojnih reinstalacija sistema, prvi put bas sad izgubim
libname_info.nkx fajlove ? Stalno banke ubacujem rucno,
Add Library, ali sad sam hteo da odjednom sve ubacim i prvi put sam upotrebio registry alatku
DobleY Bank Editor da ubacim sve odjednom. Ne mogu da tvrdim da je bas to dovelo do "skracivanja" fajlova na 0 bajtova, ali sigurno mi je #1 suspect. Tako da - obratite paznju kada ga koristite - kao sto su i sami naglasili. Ako se ipak desi tragedija kao meni - pronadjite .nkx fajlove u ROOT direktorijumu banke i proverite da li su postale duzine 0 bajtova. Ako jesu - zamenite ih ispravnim i problem resen.