druze mene mnogo ne interesuje srtandard, mene interesuje nesto sto mi se svidja sto volim, i do neku godinu visio je npr turbo folk u svakoj gajbi, dosadio i bogi i narodu, vraca se prava narodna muzika, u ostalim pravcima ne znam , ne bih napame, msm znam dovoljno, i vidim svud je isto, nema gruvanja, ljudi vole da slusaju muziku, evo nasao neki strani radio eurodance 90s, to je milina slusat, i tek vidim odakle su nasi denseri sve do jedne ideje pozajmili haha, al sve je za 5.
meni je odlicno ovo iz ovog vsti XG, samo jos se jebem sa njim, sta god snimim, kad ponovo ucitam cubase sami piani!!

znaci na svakom vsti kanalu tom XG je XG edit midi plugin, izaberem boju, radi ko luda, uradim neki mix, snimim projekat cubes, udjem ponovo sam pijana, iako i dalje na tom xg editoru stoje boje koje sam birao.
upalio g1000, ubacio jedan vsti XG plugin ,on naravno ima 16midi kanala i toliko mesta za instrumente, pustim g1000, na kanalu je ANY bilo koji midi da sve prima, krene stil zvuci do j. snimim traku pa cu je nekad disslove, ucitam projekat opet sve osim 10 kanala piana !! aa cokoladu ti!!! haha