Quote:
Originally Posted by idvi
|
Covek je upotrebio .RX2 fajl sto je u sustini iseckan .wav, tj .wav sa markerima. Zatim je te markere mapirao na posebne dirke i to je to... Ali to je za ritam, markeri su posle svake udaraljke, tako da dobije ritam loop - razbijen po udarcima, mapiranim na pojedine dirke...
A ovaj DOUBLEY 3.0 me je toliko za*ebao - da nemam reci !
Znam za njega odavno, koristim ga od ranije verzije, uvek je sve radilo super, ali...
Dakle, reinstalirao sam sebi sistem i mrzelo me da dodajem rucno banke - k'o velim - on ima onaj "bulk add" da ih doda sve odjednom. I ja lepo sve selektujem i dodam, kad ono - fabricke banke nece da rade

Njihovi IDovi se ne prave tako jednostavno kao dodavanje neke korisnicke banke (ako otvorite .reg od neke "fabricke" banke, videcete mnogo vise stavki, nego kod obicne banke) Sto je najgore, nikakvo brisanje registrija, dodavanje iz
Library -> add, ne pomaze

Sta sve nisam probao - i nece. Nemam pojma sta jos njemu treba sem registrija za te fabricke banke (tipa - Nitron, ili Abbey Roads Drum '60), sta on to jos negde drzi vezano za licencu! Poludecu !
To sto IDVIju fale wallpaperi - moze da bude to! Mozda je dodavao fabricke banke, a bank manager ih je ubio, isto kao kod mene. Naravoucenije -
SAMO ZA KORISNICKE BANKE, koje nisu "encrypted"