View Single Post
Old 25-05-2013, 02:48 PM   #14
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: hitnoo pomoc :) XG yamaha?

idvi ne brini ahaaa!

darkstar, bas tako ovaj sint sladak!! te boje, toplina, analogija u mnogim, mekano zvuce, lepo,, u celini kad uradis aranzman nista nije potrebno specijalno farbat, zvuci. iz istog su generatora. msm vsti a yamaha ima hall svoj prva liga.

mnogih vsti imas danas, al to je sve debelo, da kad stavim 5 boja ne znam ko sta svira. ja volim sto i kazem muzikalnost, secam se pre deset god koliko sam bio kreativan, danas me prvo glava zaboli od mixanja ovih sinteva, pa tek onda cujem nesto kad su mi vec usi pune i dosadilo zajebavat se sa sredjivanjem boja po kanalima,

ove stare, stavi, budi kreativan i to je to, moram pohvaliti jos jedan koji ima produkciju isto dobru, roland hiper canvas,

on i jamaha su full.

pitanje ima li gde naci tu karticu , citao sam ja o njoj, sw100xg? kolko je to para? i jel ista dobijam sa njom vise osim sa ovom pluginom? znam da je to i muzicka karta i naravno ima u sebi vec instaliran XG sa soundima.? pa se pitam mozda i ne trebam je trazit, jer boje u ovom pluginu i u toj su verovatno iste, ne verujem ni da sta bolje zvuce

Last edited by branoy; 25-05-2013 at 02:50 PM.
branoy is offline   Reply With Quote