25-05-2013, 08:10 AM
|
|
Senior Member
|
Re: hitnoo pomoc :) XG yamaha?
Quote:
Originally Posted by branoy
idvi, kao prvo poslao si link od yamahe, nisi poslao direkt link od neceg sta mi je trebalo, jer verujem isto da ni ti nisi imao pojma za ovaj plugin al si dao link yamahe pa kao trazi tu. plus pricas napamet neku pricu trzi soundfont?? plus taj vsti plugin nikad ne moze da utice na windows i da se zajebe, to je sasvim obican vsti plugin, koji sam treba par koraka paznje,, msm el se ti zezas? ne se ljutis!! na plugin na yamahi sam dosao citanjem mnogo drugih sajtova, koji su me uputili direkt na to, i da taj postoji samo za cubase 5 u instal modu, sto mi max odgovara
lamash@ to je sasvim normalno, ubacis plugin, kreira ti midi traku odmah sa njim ako zelis ako ne kasnije rutovanjem kako gde i sta, i naravno da radi al svira samo pocetni piano.
|
....   prijatelju malo si me razocarao...pa zar nisi primjetio da sam post poduplao sa ikonama koje bi trebale znaciti moju SAMOIRONIJU..tj na moje ne znanje! Natuknuo sam da sam daaaaavno ne?to petljao sa nekavim XG ilti tako nekako i td...dakle: 
|