Re: emulacije 909??
emulacija nije nesto, u nekom je basu, ne znam, ne kontam je, jer kad pustim onaj rebirth, to je to, npr, taj zvuk, tako udara da ja nist vise ne bi pipnuo, ljudi davneee 2000 kad je vec izasao taj uradili max, da ovi i danas jos emuliraju, traze, prave haha,
psionic @ haha, jeboga ti, ja volim tu muziku, nekako nikad nije dosadana, kuliras uz te ritmove, price na svakom koraku u pesmi haha, deca se pale, omladina se pali, svi vole taj zvuk, po fejsu sam spomeni devedesete dens, svi su tu!! , itd, ja nisam neko ko voli samo jedan pravac, i ono da trazim perfektne studiske snimke i sam njih slusam,, imas tona perfektno odradjenih stvari a nikad nisu prosle nit ce proci, nije sve u perfekciji, nekad ta u vecini slucajeva perfekcija ostane nejasna vecini ljudi. ovo je balkan., ljudi se pale na textove, na pevace koji im zapne za oko, i jos kad je fina muzika to je to. a jel ona po hans zimerru, il nije to je najmanje bitno, stim stvarima ja u bilo kojem klubu sam mogu razvalit, svi pevaju. itd itd
|