View Single Post
Old 12-05-2013, 11:04 AM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Steinberg MR816CSX sa externim preampom

Quote:
Originally Posted by SkyNet View Post
iako jos ne shvatam ovo ''but only clicking the cable halfway''
Ko zna ko je to napisao i koliko taj "zna" .. ako nesto pise na engleskom ne mora da znaci da je to iskljucivo tako .. gearslutz je jedan od najvecih foruma za ovaj nas posao i interesovanje, ali isto tako i neuporedivo vise "gluposti" imas da procitas od bilo kog drugog foruma, neuporedivo vise dezinformacija, proizvoljnih tumacenja i sl. Prema tome, steinberg karta za koju si zainteresovan je vrlo dobra, i to sto ima preampe na svakom kanalu je samo prednost, koju nekada mozes da iskoristis .. preampi na mom rme-u iako integrisani u nekoliko slucajeva su me vadili i savrseno odradili posao ..

A sto se tice ''but only clicking the cable halfway'' iako ne znam gde si to procitao, mislim da veze nema sa zivotom i da to niko ozbiljan ne bi napisao .. sve u svemu tu informaciju kako bi bio siguran mozes proveriti OVDE , podrska je generalno veoma dobra, na visokom nivou, a osim toga javice ti se ljudi koji imaju taj interface i koji ga koriste pa mozes dobiti informaciju iz prve ruke, pozz