Quote:
Originally Posted by spartakus
Ja sam sve optimizovao prema kompu i meni je uvek upaljen smartelectronix i izotop 3 na kome uvek mogu da pogledam phase scope,ali imam utisak da bih vishe trebalo da posmatram muziku koju su odsljakali profi engineri bash kroz taj phase analizer.ovaj komp na kome radim muziku planiram da iskoritim tako sto cu imati 3editing ekrana(mnogo elemenata,ja nazalost moram tako tesko mi da se snadjem,pa u jedan rm3 ja zabodem 18zvukova* po 6rm 3,koje imaju i grupe i sendove i naravno tona automatizacije).postoji nacin da se sav taj zvuk sinhronizuje uz pomoc automatizacije,da nedavim sav taj proces trazi da konstantno visuelno pratim tu automatizaciju(ma iskreno za to mi je i 3 22"ke malo)i da je razvijam kako se projekat odvija.no taj phase scope bi pomogao tako shto bih uvek mogao da posmatram u njega npr dok slusham psarasa ili dok npr gledam game of trons.imam utisak da propushtam neki deo spektra koji bih mogao da iskoristim za neshto(moje misljenje).molim vas za razumevanje da neko nemisli kao vidi ga freak 3 monitora hoce josh..
|
Ju tok tu mach plus ulozi barem 200 evra u zvuchnike pa moooozda bude iole neke zabave od tog tvog tripovanja oko muzike.. realno brate