View Single Post
Old 07-05-2013, 05:40 AM   #15
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Heritage Audio 1073

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Ima jako puno tema,testova,na raznim forumima.. jedino sa cim se svi slazu je da je heritage audio "pravi" klon.. e sad marketing ili ne.. firma koja postoji 2 godine, nigde ne pise neve , ja bar nisam video nijednu reklamu, imaju fb stranicu sa samo 500 like-ova,imaju citavih 47 pratilaca na tweeteru zajedno sa mnom ,za firmu sam cuo kao i svi u pocetku na forumima i trudio sam da nadjem bar nekog ko ko kaze drugacije.. uglavnom su komentari u fazonu ako hoces bukvalno pravi 1073 klon samo heritage audio.. sobzirom na sve cinjenice, ne bih rekao da je ovo samo marketing i nista vise
Nisam cuo doticnu spravu, ali treba razmisliti malo: ljudi su se skupili, imaju potrebno znanje, entuzijazam i zelju da rade te uredjaje. To - da li je firma 2 godine ili 2 dana, nema veze - vazno je samo koju shemu koriste, koje komponente i kakav je krajnji kvalitet izrade. E sad, taj krajnji kvalitet izrade je bio van domasaja prosecnih hobista zbog kompjuterizacije proizvodnog procesa, ali originalne sprave su sklapale zene u halama svojerucno, a ne pomocu 12 miliona dolara skupih masina za PCB pozicioniranje u 1000ti deo milimetra.

Sve u svemu, poenta price je - sasvim je moguce napraviti klon NEVEa i to pre u kucnoj radinosti, proveravajuci svaku komponentu rucno, nego u npr. MACKIEvoj ili tako nekoj fabrickoj hali...