View Single Post
Old 30-04-2013, 03:45 PM   #600
mladjastojanovic
Member

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Jazz...

Samo ću reći jedno...Nikad delay...!

E sad, za?to, ne jer ja nisam ljubitelj dilej-a već zato jer je hmm..."razdvojio" solo instrument od ostatka benda.
Pričam o svom utisku.
Ne deluje mi dovoljno homogeno sve.
Planovi, postavka. Dobo? je malo "napred", previ?e je "prisan"...

Otprilike slično razmi?ljam za Manijaka, no tu je situacija ne?to bolja, jer je rokačina pa bolje sve izlazi.

E tu do izra?aja dolazi monitoring, kvalitet i poznavanje istog...!
Ovo o čemu pričam na PC prdavcima ili monitorima od 200-300evra prilično te?ko mo?e uop?te da se čuje, čast izuzecima.

Da se razumemo, dobar rad, ali mora jo? da se radi...
Sto se tice delay-a ili bilo kog drugog efekta u jazz-u ili nekoj drugoj vrsti muzike,tu nema pravila.... slazem se da nije bas najbolje resenje u ovom slucaju,bolje bi legao u nekom fusion fazonu... ovo ne radimo za novac pa mozemo i malo da se igramo i probamo efekte. Svaki lead istrument ili glas po meni moze da podnese delay koriscen na pravi nacin. A sto se tice bubnja... ja nisam siguran kako treba ovo smixati.... tvoje predlozeno resenje mi se takodje ne svidja(bez ljutnje,nista licno ) , pre svega jer se nista i ne cuje od cinela i hi hat-a,pa ni dinamika a i solo gitare je ostao u drugom planu. Imam utisak da i ne moze da se dobije neki super rezultat sto se tice manijaka. Svejedno,hvala na odgovoru,savetima i ,naravno, trakama za rad.

Last edited by mladjastojanovic; 30-04-2013 at 04:09 PM.
mladjastojanovic is offline   Reply With Quote