Re: cubase vst32 5 2001 help?
aha nisam to skotnao, znaci kontakt jedan i odose svi kanali. a u pm,
al nece ni jedan, ni Lm-4 ,7 obicni njegovi, nece znaci bukvalno ni jedan,
ustvari onda pre koliko se secam i nisam puno koristio vsti, mogao sam onih direkt iz SB live karrte sound font na kanale mnogo, to je bila fora prava, direkt music, karta imala dole u cosku A i B soundfont za punit koliko imas memorije, nabacas u nju SF2 banki, upalis cubase, izaberes A SB live Sf2 , izaberes neku boji i pravi.
uglavnom ima se audio kanala, znao sam napraviti gotov drum smixan za strofu refren, prelaze sve u nekom drugom, Fl naprimer, exportujem loopove za pesmu, poslazem i et. mixalo sa sa par daw.
ne znam da ga jebes meni se ovo nist ne svidja novo, sve je to max max max, al meni se ne svidja kao to pre, meni je samo taj u najboljem secanju i radu i kreativnosti sa midi sa njim, ja sam tako lako pravio muziku, na ovim sve nesto unapredjeno al meni nije to to. najvise mislim sve do jednog na izlged i kilocinu uocljivih informacija, i fontova i midi editora itd
onako bele midi providne poslagane, isto bolje su mi 5 put od ovih u bojama, to mi sve smara oci,
kad je posao u pitanju ja sam ti ko APLLE, belo, sivo, kulturno, ne smara, to je taj koncept. Svabo dok je pravio bilo je mrak.
PC. ni stara auta nisu brza od danasnjih, al nije sve u brzini.
Last edited by branoy; 23-04-2013 at 08:43 PM.
|