View Single Post
Old 10-04-2013, 04:30 PM   #42
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: ReFx Nexus 2 ima li neko novu verziju???

Quote:
Originally Posted by fix3r View Post
Jedina razlika u kradji softvera i hardvera je sto te (jos uvek) niko ne juri za kradju softvera. Da je to slucaj i sa masinama, i da jednostavno mozes da se usetas u prodavnicu instrumenata i izadjes sa Korg Kronosom ispod ruke bez da ikome platis ista, naravno da sam siguran da bi ti to i uradio, bez pardona. Pa takav ti je stav sve vreme - mi sto placamo za neciji rad smo "bahati" i "legalisti", a ti si pametan i filozofski natrojen pa ti se moze.

E ba? me zanima, kad si već tako hrabar da nekoga naziva? potencijalnim lopovom, ?ta ti je pod hardverskim haubama legalno od softvera?
Takođe, bilo bi krajnje zanimljivo znati kakav ti je odnos prema prijateljima za koje zna? da imaju piratski softver u računaru? Da li i njima ka?e? da bi ulazili u radnje i krali da to mogu, a da ih "sistem" ne vidi?
Uop?te ne razumem zbog čega si se na?ao prozvanim da brani? mamine i tatine sinove i kćeri, bogatune koji postaju legalisti jer imaju novca, a onda taj novac koriste kao paravan na koji lepe pamlete, a predstavljaju ih kao svoje stavove.
Ja ni na trenutak nisam imao tebe na umu, jer te ne znam čoveče. I ne pada mi na pamet da bilo kome ovde ka?em ono ?to si ti napiso meni, citiram: "naravno da sam siguran da bi ti to i uradio, bez pardona." ?ao mi je ?to tako misli?, ali ima? pravo i neka ti ga.