View Single Post
Old 10-04-2013, 01:22 PM   #39
Goran B
Member

Goran B's Avatar

Default Re: ReFx Nexus 2 ima li neko novu verziju???

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
..a ova naša naklapanja o krekovanju sve je rekao Igor.Svi smo nevinašca ni mirišali ni probali..sram bilo onoga ko to koristi
Najbolji mi je GoranB zdušno brani autore pa kaže: imam i sam par krekovanih ali
to ne valja...pa zato kupim nekrekovani.
1. Parafraziraš me.

2. Već sam jednom rekao ali evo ponoviću još jednom:
dakle, suština moje priče je AKO ZARAĐUJEŠ NOVAC OD TOG SOFVERA ONDA BI BILO OK DA GA PLATIŠ (a ti ne moraš da ga platiš niti kupiš niti bilo šta) i ne znam šta ima palamuditi oko toga nadalje, to je moje mišljenje i etika, šta da ti kažem više.
Govorim iz iskustva jer radim više za inostranstvo pa znam kakvi su pogledi ozbiljnih ljudi i kompanija po tom pitanju i kako rade, pa ko voli nek izvoli.

Ako ti se koristi krek, pa koristi ga ko ti brani, zarađuj novce i ne daj nikome ni feninga i to je to.

Dakle, ni jednog momenta nisam rekao da ljudi koji koriste krekovane programe su ovakvi ili onakvi, normalno, razumijem da se ogroman broj nas bavi ovim poslom iz ljubavi, razonode ili sta već pa ne mogu da sebi kupe program ili im se ne isplati, a vole da se bavim muzikom i produkcijom i td.
Ja nit sam bogat, nit imam nasledstvo, niti sam dokon niti bilo šta.
Kada uspijem zaraditi koju kintu, kupim sebi program koji zaista volim da koristim i sa kojim odrađujem mnogo posla i to je to i ne vidim šta je tu problem.

Last edited by Goran B; 10-04-2013 at 01:54 PM.
Goran B is offline   Reply With Quote