Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
ljudi, nigde nije zakonom zabranjeno ubiti choveka, nije zabranjeno opljackati banku, nije zabranjeno bilo sta... ali je krivicno kaznjivo 
|
..e prijatelju sad ga stvarno trabunja? (da oprosti?) gde god da si lepo upi?i u google "kazneno pravo" ili kazneni zakon itd itd. Sve je rećeno u detalje.
..a ova na?a naklapanja o krekovanju sve je rekao Igor.Svi smo nevina?ca ni miri?ali ni probali..sram bilo onoga ko to koristi

Najbolji mi je GoranB zdu?no brani autore pa ka?e: imam i sam par krekovanih ali
to ne valja...pa zato kupim nekrekovani.

To mi ispada kao: vi kokate vi?e ljudi..?to je neoprostivo..a ja sam koknuo samo dva..tri..mo?da i četiri..ALI vi?e neću!

A za?to vlasnici softa daju malo po malo update KOJI ispravlja bagove ,gre?ke pa i ostala sranja..i to NAPLAĆUJU!??
Znaći kupim automobil i nakon godinu dana mi ka?u da mi moraju doradit volan jer je ne?to na njemu neispravno i to mi naplate.??
Po meni NAPLACUJE se konacan proizvod koji treba da je ispravan.Da se razumemo..naravno dolaze nove generacije..ali ono ?to sam ja platio ?elim da je ispravno.