View Single Post
Old 10-04-2013, 10:13 AM   #35
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: ReFx Nexus 2 ima li neko novu verziju???

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
ljudi, nigde nije zakonom zabranjeno ubiti choveka, nije zabranjeno opljackati banku, nije zabranjeno bilo sta... ali je krivicno kaznjivo
..e prijatelju sad ga stvarno trabunja? (da oprosti?) gde god da si lepo upi?i u google "kazneno pravo" ili kazneni zakon itd itd. Sve je rećeno u detalje.

..a ova na?a naklapanja o krekovanju sve je rekao Igor.Svi smo nevina?ca ni miri?ali ni probali..sram bilo onoga ko to koristi
Najbolji mi je GoranB zdu?no brani autore pa ka?e: imam i sam par krekovanih ali
to ne valja...pa zato kupim nekrekovani.
To mi ispada kao: vi kokate vi?e ljudi..?to je neoprostivo..a ja sam koknuo samo dva..tri..mo?da i četiri..ALI vi?e neću!
A za?to vlasnici softa daju malo po malo update KOJI ispravlja bagove ,gre?ke pa i ostala sranja..i to NAPLAĆUJU!??
Znaći kupim automobil i nakon godinu dana mi ka?u da mi moraju doradit volan jer je ne?to na njemu neispravno i to mi naplate.??
Po meni NAPLACUJE se konacan proizvod koji treba da je ispravan.Da se razumemo..naravno dolaze nove generacije..ali ono ?to sam ja platio ?elim da je ispravno.