View Single Post
Old 04-04-2013, 02:50 PM   #3
alen
VIP Member

alen's Avatar

Default Re: Ima li ko Pro Tools MP 9 instalaciju?

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Dakle, imam na iLoku autorizaciju ali nemam instalaciju i nisam uspeo da nadjem na netu, Avid daje samo 9.05 update, koji zahteva da je MP 9 vec instaliran, a MP 9 ne daju, sto mi nikako nije jasno zasto, jer ionako ne moze da se koristi bez iLoka.

Dakle treba mi originalna instalacije za Pro Tools MP 9 (Pro Tools 9 imam) i nikakvi krekovi me ne interesuju, pa ako neko ima original MP 9, ili zna gde moze da se nadje, neka mi javi, bicu mu zahvalan.

RM
To je ista prica o kojoj smo diskutovali prosle godine ako se secas,doduse o MP ver.8 i licence koje nisam ni pokupio do kraja od tebe.Nigde,ukljucujuci ni oficijalni avid forum nisam uspeo dobiti odgovor kako skinuti instalaciju ako imam licencu regularno kupljenu od treceg lica a koja nije na mom nalogu....Iskljucivo registrovani vlasnik licence na svom nalogu ima pristup download-u,drugacije nije moguce skinuti instalaciju.Cak mi nisu ni odgovorili jel moguce prebaciti licencu sa naloga na nalog priliko prodaje trecem licu,uljudno su me oladili.

Last edited by alen; 04-04-2013 at 02:57 PM.
alen is offline   Reply With Quote