Quote:
Originally Posted by amaterius
kao prvo nisam pametan a daleko od toga da sam i više od toga
kad čitam nešto pokušam čitati i između redaka
pa i kad mi netko kaže da sam glup ja mu ne zamjeram jer u biti to je i istina
svoje gluposti i neznanja se ne sramim jer to je jednostavno tak...
no nastojim iq povećati pa možda jednom i uspijem.
usput bila zeka ili ne kad bih ja sve uzeo zdravo za gotovo što sam sve dobio po nosu i sl..danas bih bio negdje dva metra ispod zemnje ili u najbolju ruku sa šakom tableta za doručak ručak i večeru..
Ovak sam još uvijek na dvije tablete i to izgleda zbog genetike
Izvinjavam se svima koje sam nekako povrijedio ako se to tako karakterizira
ali ruku na srce
što bi ti rekao da sam ja napisao onaj isti post koji si ti stavio u vezi kolapsa..
a usput mislim da je sve ovo ošlo nekoliko svetlosnih godina dalje od teme o tamburama i sličnim kuhačama
|
...sigurno nebih tako bahato i samouvjerono ti rekel da si tutlek jer sam to i dokazao onim postom koji OPET nisi procitao detaljno.(
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41784)..u toj situaciji zasluzio si i gori epitet nego da si neznalica i da neznas ni pokrenut Cubase..najteza rijec mi je bila da imas oskudno znanje kao i mi svi kada smo pocinjali.
Ali ak dobro pratis Rumski a ja ga pratim sto vrlo lako mozes i vidit od kada neki komentari pocinju sa reverbom a zavrsavaju koji je DAW bolji ili jel bolji Cubase i Reaper ili takva i sl. stvari i tako je od 2003 od kad sam ja na ovom forumu....Znaci nista novo pricamo i pricamo a i pomazemo jedni drugom kolko mozemo i umijemo.
Naravno u 10g dosle su druge generacije koje moram priznati (nemojte me razapet molim vas) puno su netolerantnije nego one od vremena Sandroba i ostalih....nažalost!