View Single Post
Old 03-04-2013, 09:08 AM   #18
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: samplovi tamburica?

OOOPS...ljudi šta je to???
NI NAJMANJA namjera mi nije bila da nekog optužim za nekakve viruse, crve i ostalo. Niti mi je namjera da g.kravadinka (ono g. znaći gospodina) optužim za nekakve "opake" radnje. Ljudi moji to je samo površnost čitanja..vašeg.
STAVIO SAM CAK 5 (pet) "confused" sto u prijevodu znaci: zbunjen , zbrkan, smeten ili jednom rijecju ZBUNJOLA ili NEZNALICA upravo da ublažim pet puta taj moj ctat da nebi nastala UPRAVO ovakva zbrka.
Procitao sam da kad nesto divelje zablesira HDD da Windowsi imaju neku zaštitu i zakljucaju ga pa ga samo preko njih i možeš formatirati u NTFS. nisam izvuko i "pakšupka" već proćito na forumu i to ne našem...nicim nisam OPTUŽIO nekog za ikakav virus!!!!
I TAKO I POSTUPIO.Izvadio hdd i pc ubacio u drugi pc i iz vindwsa uspio formatirati taj HDD te ga skenirati i ponovo vratit na stari PC i sve šljaka ok.
I to sve na NAPUTKE (savjete) ljudi koji su lumeni glede informatike...ne zamarajući se detaljima jer sam u tome bliži neznalici nego znalcu.... (zbunjola)
A cijeli postupak sam upravo opisao da netko ko bi mogao imati slicnu stvar ..mozda ima pomoci od toga..a ne da hdd ode u smece sto su meni odmah savetovali. I NI U KOM slucaju nisam mislio da su za to krive tamburice ni kravadinka...