View Single Post
Old 02-04-2013, 06:38 PM   #11
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: kravadinka javi se!??

@amaterius

Hajde molim te probaj da objasniš kad sam ti ja to rekao da daš nekome koga ne voliš, jer ako se dobro sećam javio sam se sam da ti pomognem i ako me pamćenje dobro služi to sam i uradio.
Imam celu našu prepisku, nemoj da me teraš da sve postavim ovde.
Hajde podseti me malo molim te...

@idvi

Bilo bi lepo da možeš nekome tako lako da smestiš, nije da ne bih imao par njih koji bi odmah od mene dobili po jedan takav email, ali to su gluposti, bar kad je moje znanje u ubijanju nečijeg hard diska u pitanju, mada nikada nisam čuo da je neko napravio virus ili bilo šta pto je nekome odmah ubilo hard disk na način kako si opisao.
To što si čuo za NTFS i tu neku zaštitu je glupost. Ako ti je disk tek tako umro, verovatno su mu dani odbrojani, a kako vidim po tvom pisanju nije ti znanje baš neko kad su kompjuteri u pitanju, ko može znati šta si nedozvoljeno radio, mada mi ništa normalno i nenormalno ne pada na pamet što bi ti tako uništilo disk.

@Branoy

To što ti guraš po svome i pored svih saveta koje dobijaš je glupavo, ali to si ti, mene to nervira i ja ti to otvoreno kažem.
Ti bez obzira na sve to ideš i dalje po svom, ali u tvom neznanju nema ničeg podmuklog i bezobraznog, a ove optužbe koje su tu takođe iz neznanja su jako ozbiljne, pa bi bilo bolje da se malo razmisli i iskoristi Google pre nego se pljune na papir nešto ovako glupo.

Tek malopre vidim ovu svinjariju, danas sam obrisao sa svog Mediafire naloga sve privremena fajlove, pa i ove tambure.
Svejedno, imam ih na disku, kod mene inače postoji force field oko tog foldera pa je zato sve u redu.

www.dynamix-audio.com

Last edited by Bockie; 02-04-2013 at 07:18 PM. Reason: Nema mesta za te stvari na forumu!
kravadinka is offline   Reply With Quote