View Single Post
Old 31-03-2013, 05:18 PM   #33
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: ReFx Nexus 2 ima li neko novu verziju???

ljudi, nigde nije zakonom zabranjeno ubiti choveka, nije zabranjeno opljackati banku, nije zabranjeno bilo sta... ali je krivicno kaznjivo
kada kod nas bude bilo tih domacih vstieva za "10evra" nikakav problem... jer su nama tih 10 evra mozda kao nekom produkcijskom timu preko bare ni komplete od soma ipo... tako da tu nema cega porediti...
to da li ce neko koristiti legalan softver ili ne je stvar licne etike... nemojmo glumiti puritance totalne... svi smo mi za to da svako od nas ima legalan softwer i sve placeno... ali ako je za dzabe... a pritom nikom ne polazem racune i ne odgovaram onda na meni je dal cu ili necu skinuti... nismo mi bas tolke cvecjke... smatrati jedne drugima budalama je krajnje glupo jer svako ima svoju ideologiju...to je lican stav...
a kad budu bili lepo regulisani zakoni oko toga - e onda mozemo nesto da pricamo, a do tada svako neka radi kako misli da mu je volja, i koliko zeli nekom nesto da plati...
a to da li sam platio 299 ili 100 000 ili "dzabe" mene ne cini boljim ili losijim covekom niti muzicarem...
cilj ne bira sredstva...
pozdrav
BlasterMaster is offline   Reply With Quote