View Single Post
Old 29-03-2013, 05:55 PM   #10
fix3r
Member

Default Re: ReFx Nexus 2 ima li neko novu verziju???

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Ne radim muziku za lovu, a i da radim, ne bih kupovao softver, priznajem. Dok god bude piratskih programa koristiću isključivo njih, bez obzira o kojim je programima reč. Takođe, ne nameravam ni da prestanem da skidam filmove i muziku koji me zanimaju, kao ni tzv. futid?e za audio/video monta?u. Kupio sam kompjuter, miksetu, mikrofon, monitore, midi-kontrolere, i par sprava u reku, i tu sam ti ja brale moj sa ulaganjem u digitaliju zavr?io, zna?. Ali, naravno, ne osporavam ničije pravo i ?elju da plaća softver. Bo?e sačuvaj!
Mi programeri zivimo od vazduha i dobre volje i tu smo samo da tebi bude lepo sa besplatnim programima. Kako me samo nervira ovakav stav... yebo ga ti, imas besplatne programe za sta god volis. AKo ne mozes da priustis sebi komercijalne onda koristi njih. Ako vredis ista kao muzicar onda ces kad tad i moci da ih priustis. Do tad smanji malo dozivljaj.

A i ja nemam pametnija posla... admin foruma prodaje kompove koji imaju gigabajte krekovanog softvera a ja nesto pricam nekome u Srbiji. Fak it.
fix3r is offline   Reply With Quote