View Single Post
Old 29-03-2013, 12:23 PM   #60
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: va?a vizija stvari

Quote:
Originally Posted by Gillette View Post
a ja tebi preporučujem da razumeš da mene je tvoj kolega izuzetno duboko uvredio, nazvavši moja pitanja glupim.

To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom"

Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv što mu nešto nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju?

Za izvinjenje ćeš i ti i on malo da popričekaš.

U međuvremenu budite srećni što vas nisam još više spustio ka dnu vaše persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umišljenje samobitnosti.

Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (što će se računam, po vašoj reakciji i pokazati), onda možete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu?

Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa žiletom.

To sto je rekao da su pitanja glupa nije lična uvreda i mogao si da odgovoris na to ili ne.

Ovo je muzički forum, a ne mesto gde ti treba da iznosiš mišljenje o članovima,moderatorima i personama.

Što se tiče reakcija moderatora, one bi trebalo da su još češće i sa manje popustljivosti nego što je to slučaj ovde, jer se zaista svi trudimo da se takvim rešenjima pribegava kao poslednjim, te da se neguje tradicionalno dobar duh i vera u iskrenost medju članovima i posetiocima Rumskog.

Molim ostale članove da nastave sa temom...

Bockie is offline   Reply With Quote