Quote:
Originally Posted by Gillette
a ja tebi preporučujem da razumeš da mene je tvoj kolega izuzetno duboko uvredio, nazvavši moja pitanja glupim.
To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom"
Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv što mu nešto nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju?
Za izvinjenje ćeš i ti i on malo da popričekaš.
U međuvremenu budite srećni što vas nisam još više spustio ka dnu vaše persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umišljenje samobitnosti.
Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (što će se računam, po vašoj reakciji i pokazati), onda možete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu?
Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa žiletom.

|
To sto je rekao da su pitanja glupa nije lična uvreda i mogao si da odgovoris na to ili ne.
Ovo je muzički forum, a ne mesto gde ti treba da iznosiš mišljenje o članovima,moderatorima i personama.
Što se tiče reakcija moderatora, one bi trebalo da su još češće i sa manje popustljivosti nego što je to slučaj ovde, jer se zaista svi trudimo da se takvim rešenjima pribegava kao poslednjim, te da se neguje tradicionalno dobar duh i vera u iskrenost medju članovima i posetiocima Rumskog.
Molim ostale članove da nastave sa temom...