View Single Post
Old 26-03-2013, 02:05 PM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Tacno, ali si daleko fleksibilniji...200km severnije (uskoro i zapadnije - HR) i vec ces moci da biras tv sa primjetno nizom cijenom, a o ostalom asortimanu robe da i ne govorim...(npr u Srbiji ne mozes naci nijednu TI FW kartu na trzistu, nema rack kucista koje smo nabavljali, nema Antec kucista koje smo nabavljali...svega toga ima u HR, da ne pominjem EU zemlje...mogu zamisliti kako je ostalim malim privrednicima kada trebaju nesto nabaviti). Govorimo naravno o tehnickoj robi...
Pa naravno, samo ni Evropljani ne bi to dr?ali u radnjama kad bi potra?nja bila "srpska". Mislim, kad bi dvaput nedeljno razni ljudi tra?ili TI FW kartice verovatno bi ih bilo na tr?i?tu.

To za televizore znam (ako misli? na onu segedinsko-subotičku kombinaciju), ?impraga kupio Sony Bravia 32" Nisam siguran, ali naslućujem da je "tajna" te cene u tome ?to kupi? TV koji je pri izlasku iz Evrope oslobođen njihovog PDV-a, a ekipa se sna?la kako da preskoči carinu Odsustvo garancije u Srbiji me navodi na tu pomisao.

Pozdrav,

Vasa