Quote:
Originally Posted by Danilo S
?ini mi se da ve? ima? formiran stav o problematici pa tra?i? njegovu potvrdu na forumu. Tek kada bude? slu?ao muziku na monitorima onoliko dugo koliko si slu?ao na starom hi-fi sistemu tada ?e? mo?i porediti rezultate na njima. Ono ?to reprodukuje zvuk (monitor, hi-fi zvu?nik ili bilo kakav zvu?nik) nema nikakvu reakciju na zvuk sobe, oni sviraju svoje. Tvoje uho ima reakciju na to ?ta soba svira, a u idealnim uslovima nebi trebala. Mislim da bi trebao biti malo strpljiviji sa monitorima, dati im ?ansu i vi?e slu?ati muziku koju poznaje? na njima.
|
naravno da imam stav,i postavljam pitanja u obliku mog stava u upitnoj re?enici i za to ocekujem da cu biti ispravljen ili da ce mi bit potvr?eno

monitore imam vec oko 8 mjeseci,nisam se naviknuo...valjda mi je onda ?ekati...najgore mi je ?to sam jednostavno totalno neproduktivan,neznam kako da vam opi?em taj osjecaj,zvuk koji izlazi iz njih je meni neinspirativan...btw.bilo kakav studijski sub je velika investicija (makar u hrvatskoj) nemam dodatnih prihoda zna?i ograni?en sam i mo? me jebat...lud sam...hocu stvarat,upalim monitore pocnem klepat drumove ili bass i jednostavno popu?im volju jer mi je vajb sounda za moju muziku mrtav...daleko od toga da je monitor precizan (Adam je,

) ali nedaje mi to ne?to ?ta me gura da klepam muziku,okre?em kota?e po Massivu i ple?em po sobi na ono ?ta sam napravio i da zadovoljno klimam glavom...nemojte me krivo shvatit...