Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
lako je zaobici neznanje na kp... cim vidis sta covek pise na oglasu znas vec s kim imas posla... ne treba prepisivati to sajtu, setimo se samo kolko smo dobre opreme i kupili i prodali preko njega, tako da ziv on nama bio 
|
Ne, ne, podrzavam postojanje takvih sajtova naravno (i sam sam bio svedok par prijatnih kupovina), samo sam izneo da se mnogo ljudi bez srama i sa odredjenom dozom samopouzdanja igra sa pojmovima o kojima, primeti se, ne znaju nista. Slazem se da cim procitas oglas mozes proceniti sa kim imas posla

.
Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
ali je po meni mnogo gore to sto su cene nerealno velike, sto izgleda samo kod nas vazi to pravilo radio godinu-dve cena 10-15% (max) niza od cene novog uredjaja...pa to je smesno  ja sve sto sam prodavao uvek sam stavio odprilike najnizu prihvatljivu cenu na koju se ne cenjkam i to je to, brzo prodam i navedem kako jeste realno stanje...a svaka roba ima svog kupca
a ovako gledam ljudi stavljaju neke cene da te Bog sacuva... 
|
Upravo tako. Dovoljno je uporediti cene automobila kod nas i recimo u Nemackoj...ovde je i dalje Golf dvojka 1,5k do 2k evra...