View Single Post
Old 25-03-2013, 11:57 AM   #12
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: Neznanje ljudi koji postavljaju oglase po popularnim sajtovima za prodaju

Imao sam takav problem baš preko kupujemprodajem sajta.

Kupio stalak za synth od čoveka iz Valjeva (koji je zaslužio da mu spomenem ime, ali ne znam jel to protivno pravilima foruma). Ne može da dodje do BGa, rekoh, OK, daj po kuriru.

Preuzmem stalak, montiram ga i odmah primetim da se previše klati. Nazovem ga 5min po prijemu paketa, on krene da me ubedjuje kako je "to fabričko stanje i da sam trebao da se raspitam o stalku pre kupovine". Na kraju priče, kaže - "ti to dokaži na sudu".

Stalak par dana nakon toga popusti na dnu i na svu moju sreću u kućnim uslovima pa nije bilo apsolutno nikakve štete ali stalak postade totalno neupotrebljiv.

Epilog cele priće - stupim u kontakt sa PROELom, ponude mi da pošalju novi ojačani deo o njihovom trošku samo da se čujem sa našim distributerima kad eto Mitros Musica koji priča kako moraju da mi naplate tu uslugu. I ja i na to pristanem prosledim im email prepisku, ali nažalost, nikad nisam dobio poziv od njih nazad da je deo stigao iako sam ih još 2 puta zvao za istu stvar.

Tako da je formula sasvim jednostavna sa 3 nepoznate*:
neznanje + prostakluk + nezainteresovani prodavci = srpska kupoprodaja

* - nepoznata je količina svake osobine i varira od 1 do beskonačno.

Last edited by wladymeer; 25-03-2013 at 12:00 PM.
wladymeer is offline   Reply With Quote