Quote:
Originally Posted by Zeroo
Ma Vaso vi ste potpuno u pravu ali ja potenciram da radim sa MIDI fajlovima iz razloga sto se na mestima gde radim cesto porucuju pesme,a fajlove skoro sve imam a sa matricama je mrka kapa.Za reprodukciju MIDI fajlova koristim Midiland Optimizer 5.0 Pro i super mi je za brzo rukovanje,pregledan je ima svoj interni mikser za trakove a poseban mikser ima i za set bubnja,mikser je predamnom i za cas posla dobijem od midija sta hocu i onda to tako sredjeno snimim i kad sledeci put pustim sve je zapamceno,jedino nemam dobru banku zvukova-bar ne onakvu kakvu bih ja zeleo da imam.Radim ja preko Hypersonica 2 ali racunam mozda ima nesto kvalitetnije-mozda Halion 4 al je on bas skup a na nasoj pijaci ga jos uvek nema...Sto se tice modulacija sa gitarom nemam problema,dugacka je kilometraza iza mene stara sam ja kuka snalazim se...
Pozdrav
|
..mislim da ga GNMIDI ?ije za par koplja dodu?e..nije u?minkan kao on ali ima bezbroj pogodnosti i prednosti nad svim slićnim softima.Mislim na mid player& editor$karaoke. A sve funkcije rade savr?eno i puno bolje nego recimo u Cubaseu (naravno koje imadu oboje) Recimo kad ti zablesira midi sa vanjskom klavijaturom u cubu ga mora? izbrisat i ponovo učitat a u GNmidi samo stisne? SOS..i sve radi ko pa ?pagici

A i ima? ga na "rasprodaji"