View Single Post
Old 24-03-2013, 06:43 PM   #8
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Koji MIDI player ???

Quote:
Originally Posted by Zeroo View Post
Ma Vaso vi ste potpuno u pravu ali ja potenciram da radim sa MIDI fajlovima iz razloga sto se na mestima gde radim cesto porucuju pesme,a fajlove skoro sve imam a sa matricama je mrka kapa.Za reprodukciju MIDI fajlova koristim Midiland Optimizer 5.0 Pro i super mi je za brzo rukovanje,pregledan je ima svoj interni mikser za trakove a poseban mikser ima i za set bubnja,mikser je predamnom i za cas posla dobijem od midija sta hocu i onda to tako sredjeno snimim i kad sledeci put pustim sve je zapamceno,jedino nemam dobru banku zvukova-bar ne onakvu kakvu bih ja zeleo da imam.Radim ja preko Hypersonica 2 ali racunam mozda ima nesto kvalitetnije-mozda Halion 4 al je on bas skup a na nasoj pijaci ga jos uvek nema...Sto se tice modulacija sa gitarom nemam problema,dugacka je kilometraza iza mene stara sam ja kuka snalazim se...

Pozdrav
..mislim da ga GNMIDI ?ije za par koplja dodu?e..nije u?minkan kao on ali ima bezbroj pogodnosti i prednosti nad svim slićnim softima.Mislim na mid player& editor$karaoke. A sve funkcije rade savr?eno i puno bolje nego recimo u Cubaseu (naravno koje imadu oboje) Recimo kad ti zablesira midi sa vanjskom klavijaturom u cubu ga mora? izbrisat i ponovo učitat a u GNmidi samo stisne? SOS..i sve radi ko pa ?pagici A i ima? ga na "rasprodaji"